На Львівщині працівники ТЦК почали використовувати бодікамери

На Львівщині працівники ТЦК почали використовувати бодікамери

Записи з камер будуть використовувати для аналізу конфліктних ситуацій

Працівники територіальних центрів комплектування під час мобілізаційних заходів почали використовувати бодікамери. Йдеться і про військових ТЦК (СП) на Львівщині. У разі виникнення конфліктних ситуацій між військовими та цивільними, відео з бодікамер будуть передавати у центр комплектування для аналізу. Про це повідомили у середу, 31 січня у Львівському обласному ТЦК.

“Звертаємось до громадян, що не свідомо ставляться до виконання своїх конституційних обов’язків і майже за два роки повномасштабної війни й досі не стали на військовий облік. Майте на увазі, що під час патрулювань відео, що записані з бодікамер, будуть потрапляти до територіального центру комплектування на випадок, якщо виникне необхідність проаналізувати подію що трапилась і об’єктивно розбиратись у конфліктних ситуаціях”, — йдеться у повідомленні.

До слова, у вівторок 30 січня уряд зареєстрував у Верховній Раді оновлений законопроєкт про мобілізацію та військову службу в Україні. У ньому, зокрема йдеться про звільнення від призову усіх груп людей з інвалідністю, а також про надання відстрочки на два місяці добровольцям, для розв'язання особистих питань і підготовки до мобілізації.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності