• Головна
  • Новини Львова
  • Власник торгової мережі “Арсен” переміг у торгах за земельну ділянку на вул. Патона

Власник торгової мережі “Арсен” переміг у торгах за земельну ділянку на вул. Патона

Ділянка, яку виставили на аукціон під забудову

У аукціоні взяли участь чотири компанії, переможцем стала фірма власника торгової мережі “Арсен”, яка запропонувала найвищу ставку — 6 млн грн

Товариство “Центр Проект” перемогло на земельному аукціоні, який відбувся у Львові у вівторок 19 березня. Львівська міськрада виставила на продаж земельну ділянку площею 0,12 га. Про це йдеться на сторінці аукціону на сайті Prozorro.

Йдеться про ділянку на вул. Патона, 37, яка розташована позаду ТЦ “Сріблястий” та призначена для будівництва торгового центру. Стартова ціна ділянки була встановлена в розмірі 4 млн 646 тис. грн.

Переможцем аукціону стало ТзОВ "Центр Проект", яке запропонувало найвищу ставку — 6 млн грн.

3 січня 2024 року міськрада видала містобудівні умови та обмеження для проєктування будівництва на цій території. Згідно з документами, тут можна звести новий заклад торгівлі. Максимальний відсоток забудови становить 50%, а висота будівлі — 9 метрів.

За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ "“Центр Проект" зареєстроване понад 16 років тому у Києві та займається наданням в оренду нерухомого майна та роздрібною торгівлею продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Власником компанії є Михайло Весельський, якому також належать ТзОВ “Торгово-роздрібна компанія “Євротек” та ТзОВ “Альянс Маркет”, які володіють мережею супермаркетів “Арсен”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності