Онур викупить землю у Львівської міськради майже за 2 мільйони гривень

вул.Авіаційна,7

Йдеться про територію на вулиці Авіаційній, де знаходяться склади компанії.

Депутати Львівської міської ради розглянуть проєкт ухвали, яка дозволяє продати ТзОВ “Онур конструкціон інтернешнл” земельну ділянку на вул. Авіаційній, 7. Йдеться про територію площею 0,13 га, на якій зараз розташоване приміщення майстерні складу. Відповідний проєкт ухвали оприлюднили 15 березня на офіційному порталі міської ради Львова.

Міськрада готова продати ділянку компанії “Онур” за 1 763 548 грн. Підприємство вже заплатило понад 250 тисяч гривень авансу, а решту суми повинно сплатити впродовж місяця після укладання договору купівлі-продажу. У 2020 році “Онур” взяв цю ділянку в оренду на 10 років і сплачувало за неї майже 39 тисяч гривень орендної плати за рік.

Як вказано в проєкті ухвали, після набуття права власності компанія зобов’язується використовувати землі в охоронній зоні згідно з вимогами інженерних служб міста і не чинити перешкод при будівництві нових інженерних мереж, а також використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ "Онур конструкціон інтернешнл" створили майже 20 років тому у Львові. Фірма займається будівництвом доріг і автострад. Її бенефіціарними власниками є  громадяни Туреччини Онур Четінджевіз та Іхсан Четінджевіз.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності