• Головна
  • Лайфстайл
  • У Львові відбудеться благодійний концерт на підтримку онкохворої жінки

У Львові відбудеться благодійний концерт на підтримку онкохворої жінки

У Львові відбудеться благодійний концерт на підтримку онкохворої жінки

Допомоги потребує Діна Радик, у якої карцинома яєчника

Львів'ян та мешканців області запрошують долучитися до благодійного концерту "Світло Різдва",  який відбудеться 16 січня у Львівській національній філармонії. Мета концерту — зібрати кошти для лікування онкозахворювання у молодої жінки. Початок події о 19:00.

Серед учасників концерту -  Соломія Чубай, гурт «ShockolaD» та Юлія Швед, "Electric Avenue", гурт "Band.it" та оркестр "INSO-LVIV". Допомогти музиканти вирішили своєму другові Тому Луголообі, учаснику міжнародних джазових майстер-класів у Перемишлі та Кракові, у якого захворіла дружина.

"Ми кличемо вас, друзі, 16 січня до спільного різдвяного вечора, до спільної коляди, різдвяної музики, світових та українських пісень і колядок. У нашого друга Тома Луголообі важкохвора дружина, мама його маленького сина  ― Діна Радик, яка страждає від онкозахворювання. Попри те, що пухлина (карцинома яєчника) була видалена, на жаль, зараз жінка бореться з метастазуванням. І ми, музиканти, дуже хочемо допомогти цій родині зібрати кошти на дороге лікування", — закликають музиканти та організатори.

Картка для допомоги:

5168745019168548 – Діна Радик

Нагадаємо, раніше Lviv.Media розповіли про 6 людей зі Львова, які потребують допомоги у січні.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності