На Самбірщині перекинувся мікроавтобус, постраждали семеро пасажирів

Перекинутий мікроавтобус на місці ДТП
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

У ДТП постраждали мешканці Дрогобича, віком від 44 до 71 років

У ніч на вівторок, 30 квітня, на Самбірщині сталася ДТП. На дорозі перекинувся мікроавтобус з дев’ятьма пасажирами. Внаслідок аварії постраждали семеро людей, їх усіх госпіталізували. Про аварію повідомила пресслужба поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, ДТП трапилася у селі Лукавиця, Самбірського району. 39-річний мешканець Дрогобицького району за кермом Mercedes-Benz 212D віз до Дрогобича дев’ятьох пасажирів. Близько 03:45 водій не впорався з керуванням, внаслідок чого мікроавтобус виїхав на обочину та перекинувся на правий бік. Внаслідок ДТП травми отримали семеро з дев’яти пасажирів — п’ятеро жінок та двоє чоловіків. Усі потерпілі — мешканці Дрогобича та району, віком від 44 до 71 років.

На місце аварії прибули медики та працівники поліції. Лікарі швидкої допомоги доправили потерпілих до Дрогобицької міської лікарні та до Самбірської центральної районної лікарні. Правоохоронці відкрили за фактом аварії кримінальне провадження. Наразі вони з’ясовують усі обставини та деталі аварії.

Нагадаємо, 28 квітня на трасі між селами Княже та Бодячів Червоноградського району 17-річний мотоцикліст загинув у ДТП. Також у понеділок біля Львова вантажівка на смерть збила пішохода.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності