Один з університетів Львова пропонує ветеранам безкоштовну ІТ-освіту

Один з університетів Львова пропонує ветеранам безкоштовну ІТ-освіту Фото: АрміяINFORM

Онлайн-курс називається “Повернення з війни: перші кроки в ІТ”

Ветеранів запрошують безкоштовно опанувати професію ІТ-фахівців. Про це 29 квітня повідомили у Мінреінтеграції, посилаючись на сайт Українського католицького університету, який у партнерстві з IT-компанією Eleks запустив онлайн-курс “Повернення з війни: перші кроки в ІТ”.

“Команда УКУ-онлайн у партнерстві з IT-компанією Eleks створила цей унікальний курс, щоби допомогти ветеранам зорієнтуватись у світі ІТ-спеціальностей. Курс знайомить із широким спектром можливостей побудови кар’єри у сфері ІТ, розкриває особливості різних напрямів і дає конкретні поради для подальших кроків у цій галузі. Про переваги й «підводні камені» кожної зі спеціальностей розкажуть досвідчені експерти-практики відомої міжнародної компанії Eleks”, — йдеться у повідомленні на сторінці університету.

Про курс

Курс складається із лекцій про основи проєктного менеджменту, бізнес-аналізу, тестування програмного забезпечення тощо. Заняття мають формат відеолекцій, які доступні 24/7. Після кожної з них на учасників чекає тестування. Під час навчання ветерани зможуть отримати менторську підтримку. Після його закінчення отримають сертифікати. Зареєструватися на проходження курсу можна за цим посиланням

Нагадаємо, в Україні запрацювала гаряча лінія підтримки для ветеранів. Консультації з нагальних питань ветеранам і ветеранкам, членам їхніх сімей та родинам полеглих воїнів надають кваліфіковані фахівці. Отримати консультацію можна щодня з 08:00 до 20:00, зателефонувавши за номером: 0 800 505 217.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності