• Головна
  • Війна
  • Росіяни завдавали ракетний удар по Дніпропетровщині: постраждали двоє людей

Росіяни завдавали ракетний удар по Дніпропетровщині: постраждали двоє людей

Росіяни завдавали ракетний удар по Дніпропетровщині

Внаслідок ракетного удару по Дніпропетровщині поранені двоє людей

У четвер, 18 квітня, Росіяни завдали декілька ударів балістикою по Дніпропетровщині. Під атакою був саме Дніпровський район. Попередньо поранені двоє чоловіків. У них середній стан тяжкості. Про це повідомив керівник Дніпропетровьскої ОВА Сергій Лисак.

Пошкоджені обʼєкт інфраструктури і підприємство

Сергій Лисак повідомив, що внаслідок атаки пошкоджена інфрастурктура і підприємство. “Ворог атакував Дніпровський район.Попередньо, через ракетний удар постраждали двоє чоловіків – 30 і 35 років. Госпіталізовані в стані середньої тяжкості.Є декілька займань. Внаслідок ракетної атаки на нашу область в Дніпровському районі пошкоджені інфраструктурний об’єкт і підприємство. Досі вирують й дві пожежі” — зазначив начальник ДОВА.

Нагадаємо, в ніч на 18 квітня Росія завдала 10 ракетних ударів по Донеччині. Внаслідок цього пошкоджено цивільну інфраструктуру та загинула одна людина, ще двоє поранені. Шість ракет влучили в Покровськ, пошкодивши СТО, підприємство та 8 цивільних автомобілів. Ще чотирма ракетами атакували Селидове, внаслідок чого загинув один житель та зруйновано 12 приватних будинків, сільгосппідприємство, магазин і лінію електропередач.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності