Російські дрони та ракети влучили у два об’єкти енергетики на Львівщині

Російські дрони влучили в два об’єкти енергетики на Львівщині
Фото: Freepik

Постраждали об’єкти критичної інфраструктури на Стрийщині та в Червоноградському районі

Внаслідок російської атаки у ніч на четвер, 11 квітня, на Львівщині пошкоджень зазнали два об’єкти критичної інфраструктури. На них почалися пожежі, які, станом на 8:30, встигли ліквідувати працівники ДСНС, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Попри атаку всі системи працюють в штатному режимі

Під час нічної атаки 11 квітня воїнам ПвК «Захід» та мобільним вогневим групам вдалося збити над Львівщиною сім ворожих безпілотників та шість крилатих ракет. Попри це деякі з ворожих повітряних цілей все ж влучили в об’єкти критичної інфраструктури в області. “Уночі ворожі крилаті ракети різного класу та БпЛА атакували два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Це обʼєкт газорозподільчої інфраструктури у Стрийському районі та електропідстанція — у Червоноградському“, — розповів начальник Львівської ОВА.

У Львівській обласній прокуратурі оприлюднили фото наслідків атаки по обʼєктах критичної інфраструктури Львівщини.

Внаслідок влучання дронів на об’єктах почалися пожежі. Їх, станом на 8:30, вдалося повністю загасити вогнеборцям. Під час атаки ніхто з працівників чи місцевих мешканців не постраждав. Також Максим Козицький зазначив, що всі системи життєзабезпечення Львівської області працюють у штатному режимі.

Оновлено: згодом пресслужба Національної газопостачальної компанії “Нафтогаз України“ повідомила, що окрім ПСГ в Червоноградському районі, росіяни також пошкодили ще одне. Яке саме у компанії не розкривають, натомість зазначили, що обидва сховища продовжують працювати, а робітники ліквідовують наслідки атаки.

Нагадаємо, росіяни протягом п’яти годин обстрілювали енергетичну інфраструктуру України. Зокрема кілька ракет та дронів атакували Львівщину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності