Росіяни атакували Львівщину крилатими ракетами, “Кинджалами” та безпілотниками

Росіяни атакували Львівщину ракетами та безпілотниками

В повітряному просторі області фіксували кілька “шахедів“ та “Кинджалів“

У ніч на четвер, 11 квітня, російські окупанти атакували Україну дронами типу “Shahed“, а також ракетами. Як повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, протягом повітряної тривоги кілька ворожих ракет та безпілотників зайшли у повітряний простір області. Інформація про наслідки атаки наразі уточнюється.

Росіяни атакували енергетичну інфраструктуру

Повітряну тривогу в області оголосили близько 3:41. Протягом цього часу в повітряний простір області ввійшли кілька “шахедів“. Вони загрожували Червоноградському та Дрогобицькому районам. Близько 5:54 українські військові зафіксували ворожі ракети, які зайшли в повітряний простір Львівщини. Російські “Кинджали“ направлялися в напрямку Львова та Стрийщини.

Відбій тривоги оголосили о 6:49. Після цього міністр енергетики Герман Галущенко повідомив, що під час нічного обстрілу росіяни атакували енергетичну інфраструктуру у чотирьох областях України, зокрема у Харківській, Запорізькій, Київській та Львівській областях. За його словами, енергетики вже працюють над усуненням наслідків.

Оновлено: О 8:26 начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що російські дрони пошкодили два об’єкти енергетики в області. Зокрема йдеться про обʼєкт газорозподільчої інфраструктури у Стрийському районі та електропідстанцію у Червоноградському.

Нагадаємо, під час російської атаки 9 квітня один зі збитих ворожих дронів впав на територію об’єкта критичної інфраструктури на Львівщині. Через падіння уламків почалася пожежа. Також наприкінці березня уламки збитих “Кинджалів” пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності