На Львівщині збитий дрон пошкодив об’єкт критичної інфраструктури

На Львівщині збитий дрон пошкодив об’єкт критичної інфраструктури

Внаслідок влучання на об’єкті виникла пожежа

Під час ранкової російської атаки, у вівторок, 9 квітня, один зі збитих ворожих дронів впав на територію об’єкта критичної інфраструктури на Львівщині. Через падіння уламків почалася пожежа, внаслідок якої ніхто не постраждав, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі

Вночі 9 квітня росіяни вчергове атакували Україну безпілотниками. Випустили 20 ударних БпЛА типу “Shahed”. Воїнам ЗСУ вдалося збити усі ворожі дрони, проте один з них спричинив руйнування на Львівщині. Уламки збитого дрона впали на об’єкт критичної інфраструктури.

Внаслідок падіння уламків дрона на об’єкті почалася пожежа, яку оперативно загасили рятувальники. Ніхто з працівників під час пожежі не постраждав. Також начальник ОВА повідомив, що системи життєзабезпечення львівської області працюють у штатному режимі.

Як згодом додали в Міністерстві енергетики, на Львівщині росіяни атакували високовольтну підстанцію. “Зафіксовано займання обладнання. Постраждалих немає. Триває огляд і уточнення наслідків нічних атак,” — зазначили у Міненерго.

Окрім цього, через технічні порушення на підстанції, була знеструмлена залізниця та промисловість. У Міненерго додають, що порушень руху потягів не було. Протягом години електропостачання відновили всім споживачам.

Нагадаємо, під час нічної російської атаки воїни ЗСУ збили 20 ворожих дронів “Shahed” у семи областях України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності