Нові наслідки хакерської атаки: поповнення Леокарт відбувається із затримкою

Леокарт

У системі виникли затримки через опрацювання великої кількості валідацій, які були у період хакерської атаки

Власникам транспортної карти Леокарт із затримкою зараховують кошти при її поповненні. Це пов’язано із тим, що зараз система обробляє велику кількість операцій, які здійснювали у період хакерської атаки. Про це у суботу, 6 квітня, повідомили на сторінці “Електронний квиток ЛеоКарт”.

У п’ятницю, 5 квітня, підрядник, відповідальний за обробку валідацій у період після хакерської атаки, з 29.03 по 03.04, розпочав роботу зі значними обсягами інформації. Це призвело до тимчасових труднощів у системі, тому виникли затримки у зарахуванні коштів на транспортні картки. Користувачам радять заздалегідь поповнювати свої ЛеоКарти, щоб уникнути незручностей.

“Оскільки триває опрацювання системою значних масивів інформації, можливі випадки сповільнення зарахування коштів на транспортні картки. Просимо поповнювати свої транспортні картки заздалегідь”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у п’ятницю, 29 березня на систему електронного квитка у Львові здійснили хакерську атаку. Ціллю хакерів стали бази даних програмного забезпечення АСОП. Через атаку ЛКП “Львівавтодор” написало заяву до кіберполіції, наразі тривають слідчі дії. А у понеділок, 2 квітня, відновили функцію поповнення ЛеоКарт.

Пізніше пасажирам повідомили, що списуватимуть кошти залежно від черговості обробки валідацій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності