Поліція розслідує обставини хакерської атаки на систему е-квитка у Львові

Систему е-квитка у Львова атакували хакери.

Через стороннє втручання в роботу ЛеоКарти досі неможливо переглянути баланс на рахунку та недоступна опція його поповнення

В ніч на 29 березня було зафіксовано хакерську атаку на систему електронного квитка у Львові. За заявою директора ЛКП «Львівавтодор» про несанкціонований доступ до системи, порушено кримінальне провадження, повідомила 31 березня Львівська міська рада.

Зараз валідація банківськими картками та ЛеоКарт у громадському транспорті відбувається успішно. Проте списання коштів за оплату проїзду, починаючи з 28 березня, відбувається із затримкою. Також неможливо переглянути баланс на картці та недоступна опція поповнення картки. Всі служби працюють над відновленням повноцінної роботи системи. Мешканців перепрошують за тимчасові незручності та дякують за розуміння.

Нагадаємо, у п’ятницю, 29 березня, міська влада заявила, що через позапланові технічні роботи не працюють сервіси транспортної картки ЛеоКарт. Тимчасова обмежена можливість друкувати персоналізовані карти, купувати або поповнювати ЛеоКарт, а також не працює перевірка балансу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності