• Головна
  • Новини Львова
  • У львів’ян з’явилася можливість перевіряти актуальний баланс «ЛеоКарт» відразу після валідації

У львів’ян з’явилася можливість перевіряти актуальний баланс «ЛеоКарт» відразу після валідації

Баланс ЛеоКарт можна перевірити відразу після валідації, фото Романа Балука

Баланс можна перевіряти в додатках чи терміналах EasyPay

Відтепер сервіси EasyPay показують актуальний баланс транспортних карток ЛеоКарт практично відразу після валідації поїздки. Перевірити залишок коштів на транспортній картці можна у застосунку, через вебсайт та термінал, повідомила в четвер, 15 лютого, Львівська міська рада.

Там нагадали, що раніше сервіси EasyPay відображали дійсний баланс ЛеоКарт наступного дня після списання коштів за проїзд. Натомість тепер користувачі можуть побачити актуальну суму на транспортній картці у застосунку, через вебсайт і через термінали EasyPay практично одразу із врахуванням усіх проведених валідацій.

«До прикладу, ви сьогодні здійснили валідацію проїзду ЛеоКарт. Кошти за проїзд фактично спише наступного дня чи впродовж кількох днів, а ось актуальний баланс ви побачите вже практично відразу», — сказано в повідомленні.

Крім того, актуальну суму на транспортній картці можна перевірити через валідатор у транспорті та через кіоски «Інтерпрес». Міськрада раніше публікувала інструкцію про те, як перевірити баланс ЛеоКарт.

Як зауважили у міськраді, у Львові понад 20% пасажирів сплачують поїздки загальною чи студентською ЛеоКарт. Загалом, безготівково за проїзд оплачує 36% користувачів міського громадського транспорту. Ще близько 40% реєструють поїздки пільговою та учнівською ЛеоКарт. Близько 24% людей оплачують поїздки готівкою. Загалом, впродовж двох місяців у системі е-квитка було зареєстровано понад 16 млн поїздок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності