ЛНУ ім. Івана Франка знову прийматиме заявки на студентські ЛеоКарти з 10 січня

ЛНУ ім. Івана Франка знову прийматиме заявки на студентські ЛеоКарти з 10 січня

Перерву зробили на час сесії, тому що заявки обробляють самі студенти

У середу, 10 січня Профком студентів ЛНУ планує відновить приймання заявок на отримання пільгової ЛеоКарт для студентів. Про це у четвер, 04 січня LVIV.MEDIA повідомив голова профкому Микола Спересенко. Він пояснив, що заявки на пільгові транспортні картки приймають і обробляють самі студенти-волонтери. До 9 січня вони будуть складати іспити під час зимової сесії. Відразу після її закінчення вони відновлять роботу. "Найближчим часом, а саме в канікулярний період, ми очікуємо як мінімум 5 тисяч заявок на отримання студентської ЛеоКарт, це поки що буде релевантно, а далі вже точково студенти будуть звертатись", — розповів Микола Спересенко.

За його словами, профком ЛНУ вже видав студентам 1119 карток. Ще близько 900 заявок на картки перебувають в обробці. Третину ЛеоКарт видадуть студентам наступного тижня, третина перебуває на обробці в ЛКП “Львівавтодор”, а третина — ще не оброблена. Всього в ЛНУ ім. Івана Франка на очній формі навчається близько 22 тисяч студентів.

Профком ЛНУ припинив приймати заявки на студентський ЛеоКарт 13 грудня минулого року. Причиною цього стала надто велика кількість заявок після того, як у Львові 11 грудня запровадили електронний квиток у громадському транспорті. Волонтери не встигали обробити всі заявки, а згодом пішли на сесію.

Раніше профком студентів ЛНУ опублікував покрокову інструкцію для оформлення студентської ЛеоКарт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності