Загубився ЛеоКарт: як відновити втрачену транспортну картку

Загубився ЛеоКарт: як відновити втрачену транспортну картку

Відсутність валідації проїзду потягне за собою накладення штрафу

У березні львів’янам видали 468 дублікатів загублених транспортних карток ЛеоКарт. Тож містян просять бути уважними й бережно ставитися до своєї транспортної картки.

Про це повідомили на сторінці «Електронний квиток ЛеоКарт» у Facebook.

Там зазначили, що після впровадження етапу безготівкової оплати – пенсійне посвідчення чи будь-яке інше, що дає право на пільговий проїзд, вже не можна буде використовувати як альтернативу пільговій транспортній картці ЛеоКарт.

«А відсутність валідації проїзду потягне за собою накладення штрафу», - йдеться у повідомленні.

Водночас у будь-якому з пунктів прийому документів та видачі пільгових ЛеоКарт можна повторно виготовити втрачену ЛеоКарт. Стара картка при цьому блокується. Для цього варто попередньо записатися на прийом до адміністратора одного із п’яти пунктів ЛКП «Львівавтодор»:

  • ЛКП «Господар», вул. Пасічна, 49б;
  • ЦНАП по вул. Ч. Калини, 72А;
  • ЦНАП по вул. Виговського, 32;
  • ЦНАП по вул. Хвильового, 14;
  • Шевченківська РА, вул. Липинського 11.

Щоб записатись на прийом слід зателефонувати за номером гарячої лінії електронного квитка ЛеоКарт: 0 800 303 007.

«Для повторного виготовлення картки у Центрі обслуговування пасажирів по вул. Горбачевського, 10 попередній запис не є обов’язковий», - зауважили в установі.

При собі потрібно мати:

  • документ, який посвідчує особу;
  • фото, якщо особа бажає його змінити на новій ЛеоКарт;
  • квитанцію про оплату вартості картки (станом на зараз ця сума становить 60 грн).

З інструкцією, як здійснити онлайн оплатиту через EasyPay, можна ознайомитись тут. Зазначається, що у Центрі обслуговування пасажирів вартість нової ЛеоКарт можна оплатити на місці через термінал EasyPay.

Натомість якщо ви знайшли чужу транспортну картку ЛеоКарт, її можна віддати контролерам ЛКП «Львівавтодор», або ж принести у будь-який з пунктів прийому документів та видачі пільгових ЛеоКарт.

«Ми зв’яжемося із власником і віддамо її, якщо вона ще незаблокована. Також ви можете зателефонувати на гарячу лінію ЛеоКарт, якщо від власника ще не було звернення щодо згуби і картка на даний момент незаблокована, ми зв’яжемося з власником, за вашої згоди надамо йому ваш контактний номер телефону – і ви самі зможете повернути ЛеоКарт», - додали в установі.

Нагадаємо, львів’янка Оксана Граб поскаржилася на водія маршрутки №32. Зі слів жінки водій вимагав у неї, матері дитини з інвалідністю, оплатити за прохзд. Хоча супроводжуючі особи мають пільги на проїзд.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності