Частина карток ЛеоКарт, які придбали львів'яни, виявились бракованими

Частина карток ЛеоКарт, які придбали львів'яни, виявились бракованими

Деякі картки, які купували та поповняли після 12 грудня, неактивовані та не валідуються терміналами в транспорті

На гарячу лінію ЛеоКарт почали надходити повідомлення про те, що користувачам не вдається завалідувати проїзд за допомогою транспортної картки. У четвер, 14 грудня, на офіційній сторінці ЛеоКарт у Facebook повідомили, що частина карток, які львів’яни купували після 12 грудня, дефективні, а саме — неактивовані.

«Якщо ви у період з 08:00 12 грудня до 15:00 13 грудня придбали свою ЛеоКарт через кіоск "Інтерпрес" на вул. Гайдамацькій, поповнили та не вдається завалідувати проїзд — придбана транспортна картка може бути неактивованою», — зазначили в повідомленні. Брак пов’язаний зі збоєм роботи мережі Kyivstar.

Для того, щоб активувати браковану картку, користувачам потрібно буде:

  • Звернутися за номером телефону гарячої лінії 0 800 303 007 та вказати номер транспортної картки, щоб перевірити, чи картка активована.
  • Якщо ЛеоКарт неактивована, користувача запишуть на прийом для активації картки. Прийом здійснюється в офісі на вулиці Коновальця, 109 виключно за попереднім записом. Графік роботи: пн-чт: із 09:00 до 17:00, у пт: із 09:00 до 16:45.
  • Перелік документів, які потрібні для активації ЛеоКарт: квитанція про сплату за ЛеоКарт та обов’язково транспортна картка. Якщо ви поповнювали баланс картки, також потрібно буде пред’явити квитанцію про поповнення.

Наразі картки ЛеоКарт вже можна купити на 59 локаціях. Їх можна знайти на інтерактивній мапі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності