• Головна
  • Новини Львова
  • Засновником платіжної системи, яку використовують для купівлі карток ЛеоКарт, є ексрегіонал

Засновником платіжної системи, яку використовують для купівлі карток ЛеоКарт, є ексрегіонал

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

Засновником платіжної системи EasyPay є колишній нардеп від ”Партії регіонів” Володимир Авраменко

Колишній нардеп від ”Партії регіонів” Володимир Авраменко є засновником платіжної системи EasyPay — через неї львів’яни можуть придбати проїзні транспортні картки ЛеоКарт. Цю платіжну систему обрали через те, що вона є дуже поширеною у місті. Про це 11 грудня повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило у ефірі LVIV.MEDIA.

Олег Забарило пояснив, що завдяки існуючій мережі EasyPay можливість придбати ЛеоКарт є простішою за рахунок великого охоплення всієї території Львова. Забарило зауважив, що кіосків Інтерпес, де також можна придбати ЛеоКарт, немає на Левандівці та Рясному — водночас там є термінали EasyPay.

Також директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури відповів на питання про те, що засновником EasyPay є ексрегіонал “Партії регіонів” Володимир Авраменко. “Якби власники компанії були в якомусь санкційному списку чи іншому, який би обмежував можливість взаємодії, то ми б не працювали із цією компанією. Наскільки мені відомо, таких обмежень зараз немає”, — сказав Олег Забарило.

Володимир Авраменко з вересня 2005 до травня 2006 року був членом фракції “Партія регіонів”. У 2007 році він інвестував в EasyPay. Старший син Володимира Авраменка Олексій є СЕО EasyPay. Різні джерела вказують, що саме Володимир був засновником платіжної системи.

Нагадаємо, з 11 грудня у Львові вступили в дію нові тарифи на громадський транспорт, які зрівняли вартість проїзду у всьому міському транспорті. Також у міськраді пояснили, чому зросла вартість проїзду у трамваях та тролейбусах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності