Львів’яни можуть онлайн продовжити термін дії пільгової ЛеоКарт

Пільгова карта Леокарт

На Порталі мешканця потрібно оновити дані документа, який надає право пільгового проїзду

Львів’яни можуть продовжити термін дії профілю пільгової, студентської чи учнівської ЛеоКарт онлайн – через Портал мешканця, повідомили на сторінці “Електронний квиток ЛеоКарт” у вівторок, 25 березня.

Продовжити термін дії пільгової або ж персоналізованої картки ЛеоКарт, необхідно, якщо закінчився термін дії документа, на основі якого виготовляли транспортну картку.

Перевірити термін дії профілю транспортної картки можна на валідаторі, натиснувши кнопку “Інформація про квиток”. “Якщо дані вашого профілю ЛеоКарт протерміновані – система сприймає картку як таку, що не має пільги/знижки. При валідації такою карткою – на балансі утворюється заборгованість, а потім вона блокується.”, — пояснили у “Львівавтодорі”.

Як продовжити термін дії пільгової ЛеоКарт:

  1. Увійти на Портал мешканця за посиланням та увійти в особистий кабінет (або створити його, якщо послугою користуватися вперше).
  2. Обрати послугу “Внесення змін в дані профілю персоналізованої транспортної картки ЛеоКарт”.
  3. Заповнити заяву онлайн.
  4. Завантажити необхідні документи.
  5. Підписати документ за допомогою електронного цифрового підпису.

Нагадаємо, нещодавно у Львові оприлюднили оновлений перелік пільговиків, які можуть оформити ЛеоКарт. Також до кінця березня для пасажирів від платіжної системи Visa продовжили акцію на оплату проїзду з 30% знижкою.

Додамо, у лютому після двох років перерви відновив роботу Портал мешканця Львова

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності