Знижку на оплату проїзду картками VISA в маршрутках Львова продовжили на місяць

Оплата карткою в маршрутці

Акцію для пасажирів від платіжної системи Visa продовжили до кінця березні. Проте знижка поширюється лише на шість поїздок

Знижку на проїзд у маршрутках Львова, при оплаті карткою Visa, продовжили до кінця березня. Ціну на проїзд знизили на 30%, і за умови оплати карткою, вона становить 10 грн 50 копійок. Проте, зберегли й обмеження на кількість поїздок за зниженою ціною. Про це 7 березня повідомили на сторінці “Електронний квиток ЛеоКарт”

Як скористатися знижкою

  • разово поповнити свою ЛеоКарт зі знижкою 27 грн через кіоски "Інтерпрес". “Поповнюєте на суму від 100 грн одним платежем, на баланс транспортної картки отримуєте бажану суму, а з картки Visa спише на 27 грн менше”, — йдеться у повідомленні.
  • оплатити через валідатор до 6 квитків зі знижкою 30%. Тобто вартість одного квитка становитиме 10 грн 50 коп. (з розрахунку 15 грн – 30%).

Як рахуватимуть оплату за проїзд

На сторінці ЛеоКарт пояснюють, якщо списує 21 грн – це за дві поїздки з карткою Visa (2 поїздки х 10,50 грн), 31,50 грн – за три квитки й так далі.

“Якщо здійснили шість валідацій зі знижкою, то за наступні квитки зніматиме 15 грн”, — наголошують у повідомленні. До прикладу, з балансу може бути списання 25,5 грн, коли протягом дня двічі завалідували поїздку і мали знижку лише на одну з них (10,50 грн за квиток зі знижкою + 15 грн за звичайним тарифом).

“Якщо у лютому ви скористалися знижками, то у березні знову маєте цю можливість. Тобто, протягом одного місяця з однією карткою пасажиру надається можливість зі знижкою разово поповнити ЛеоКарт та оплатити шість квитків у транспорті”, — зазначають на сторінці ЛеоКарт. А також зауважують, “що більше карток Visa – більше знижок”.

Акція діятиме до 31 березня або до вичерпання її бюджетного фонду. Додамо, стартувала акція 7 лютого.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності