Чому Леокарт заблоковано: Львівавтодор пояснив можливі причини

Львіватодор пояснив чому блокується леокарт

Червоний хрестик на екрані валідатора та подвійний звуковий сигнал можуть з’явитися у кількох випадках

Валідатори у громадському транспорті Львова можуть відхиляти транспортну карту Лекоарт з двох причин: від’ємний баланс і пошкодження картки. Про це 26 березня розповіли на сторінці Електронний квиток ЛеоКарт у соцмережі.

Червоний хрестик на екрані валідатора та подвійний звуковий сигнал можуть з’явитися у випадку, якщо на картці утворився від'ємний баланс. Тоді її блокує система і валідатор відхиляє оплату. Щоб розблокувати, необхідно поповнити ЛеоКарт. Після поповнення має пройти орієнтовно від 10 хвилин. За цей час за умови стабільного зв’язку з транспортним засобом система розблокує ЛеоКарт і пасажир знову зможе успішно реєструвати свої поїздки.

При нульовому балансі пасажир має можливість завалідувати одну поїздку коштом депозиту, що закладений у системі і оплачується при купівлі загальної ЛеоКарт. А далі використаний депозит треба буде поповнити.

До прикладу: на балансі ЛеоКарт 0 грн, із цією сумою пасажир зможе зареєструвати ще одну поїздку завдяки закладеному депозит. Але, щоб далі валідувати проїзд, йому потрібно буде поповнити рахунок на суму, яка покриє мінус на карті і дасть можливість оплатити наступні поїздки.

Якщо загальна ЛеоКарт пошкоджена – валідатор не побачить її і відхилить реєстрацію поїздки. Картка із пошкодженим чипом не підлягає відновленню.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності