Функцію поповнення ЛеоКарт відновили після хакерської атаки

Валідатор у автобусі Львова

Також уже доступна можливість перегляду балансу як через термінали, так і через застосунок EasyPay

Поповнення та перегляду балансу ЛеоКарт відновили після хакерської атаки на систему е-квитка. Все ще можливо, що функції призупинятимуться, проте лише короткочасно, повідомила пресслужба Львівської міської ради у вівторок, 2 квітня.

Документи на оформлення пільгових ЛеоКарт приймають в нормальному режимі

Попри хакерську атаку, станом на 2 квітня громадський транспорт Львова працює в нормальному режимі. Також спеціалістам Львівавтодору вдалося відновити роботу функцій поповнення та перегляду балансу ЛеоКарт.

“Оскільки роботи з відновлення системи ще тривають, то в міру проведення тих чи інших налаштувань та оновлень, ця функція може тимчасово бути відключена на короткий термін. Також, на деяких картках баланс може відображатися станом на дату останнього оновлення. Однак, знову ж таки, в міру проведення відповідних робіт і налаштувань — баланс почне відображатися коректно“, — розповів директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Також він додав, що у звичайному режимі прийматимуть документи на оформлення пільгових карток ЛеоКарт. Проте видаватимуть їх вже після повноцінного відновлення системи електронного квитка.

Нагадаємо, у п’ятницю, 29 березня на систему електронного квитка у Львові здійснили хакерську атаку. Ціллю хакерів стали бази даних програмного забезпечення АСОП. Через атаку ЛКП “Львівавтодор” написало заяву до кіберполіції, наразі тривають слідчі дії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності