Львівська міська рада продасть на аукціоні чотири земельні ділянки

Ділянки, які виставляють на торги.

Аукціони заплановані на 14 та 28 травня

У травні на земельному аукціоні львівська влада планує продавати чотири ділянки – три у Львові та одну – в Зарудцях, що входить до Львівської територіальної громади. Прийом пропозицій уже стартував. Найближчі аукціони заплановані на 14 та 28 травня, повідомили 30 квітня у міській раді.

Ділянки для інвесторів

Спершу 14 травня продаватимуть понад 5 га на проєктованій вулиці Північній. Це землі промисловості. Ділянка розміщена по сусідству з промзоною “Сигнівка”, має розвинену інфраструктуру та зручний доїзд. Початкова ціна – 43 млн 301 тис. 729 грн.

Ще три ділянки управління земельних ресурсів підготувало на аукціон, який відбудеться 28 травня. Зокрема, місто вперше виставляє на е-торги ділянку на вулиці Ковельській. 0,3134 га землі, які продають, призначені під розвиток промисловості. Ця ділянка розташована в Личаківському районі міста біля вулиці Хмельницького та промислової зони – Північний промвузол. Вулиця Ковельська та суміжні вулиці забудовані переважно спорудами промислового призначення. Найбільше серед тутешніх підприємств – картонно-паперова компанія. Ділянка має гарне транспортне сполучення, а саме виїзд з міста на трасу до Києва та на трасу до Рави-Руської. Початкова ціна – 3 млн 961 тис. 376 грн.

В управлінні земельних ресурсів ЛМР розповіли, що перед тим, як виставляти цю ділянку на торги, міська рада спочатку розробила та затвердила детальний план території, основною метою якого були – реконструкція транспортної мережі та влаштування доїзду до всіх підприємств.

Також 28 травня продаватимуть 2,0532 га землі несільськогосподарського призначення на вул. Данила Апостола у промзоні “Сигнівка”. Це землі промисловості. Початкова ціна продажу – 19 млн 548 тис. 723 грн.

Ще одну ділянку, площею 0,1715 га виставлять на продаж у селі Зарудці на вулиці Івана Франка. Ділянка призначена для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Початкова ціна – 600 тис. 250 грн.

Нагадаємо, що 23 квітня у Львові ділянку під паркінг на Левандівці продали за 5,6 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності