• Головна
  • Війна
  • На НПЗ в Рязанській області РФ розпочалась пожежа через атаку дронів

На НПЗ в Рязанській області РФ розпочалась пожежа через атаку дронів

На НПЗ в Рязанській області РФ розпочалась пожежа через атаку дронів

Також дрони атакували Воронезьку область

У ніч на середу, 1 травня, Воронезьку та Рязанську області Росії атакували безпілотні дрони. Внаслідок атаки в Рязанській області розпочалась пожежа на нафтопереробному заводі. Відео пожежі в соцмережах поширили очевидці.

На заводі пролунали два вибухи

За словами очевидців, атака по Рязанському нафтопереробному заводу відбулася близько 03:00. При цьому спочатку було чутно гул, а потім на території заводу пролунали два вибухи. Внаслідок атаки на заводі розпочалася пожежа. Наразі про масштаби руйнувань та кількість потерпілих невідомо.

Згодом журналісти Української правди, посилаючись на співрозмовника в Головному управлінні розвідки, повідомили, що нафтопереробний завод вразили саме безпілотники ГУР.

Воронезьку область атакували два безпілотники. За словами росіян, обидва їм вдалося збити. Один знищили на території області, а інший — в передмісті самого Воронежі.

До слова, Рязанський нафтопереробний контролює Нафтова компанія “Роснафта“. Більшість продуктів, які виготовляють на заводі, призначені для експорту.

Нагадаємо, у березні СБУ в один день атакувала нафтопереробний завод в Рязані, а також у містах Кстов та Кіріші. Ткож СБУ завдала ударів по двох нафтобазах у Смоленській області Росії

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності