“Львівводоканал” здає на металолом екскаватор вартістю понад 100 тисяч гривень

екскаватор TATRA

У комунальному підприємстві зазначили, що транспорт непридатний для використання

У вівторок, 30 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив списання з балансу ЛМКП “Львівводоканал” екскаватора, який непридатний для подальшого використання. Його вартість понад 100 тис.грн.

Екскаватору понад 40 років

Йдеться про екскаватор TATRA 1983 року випуски, який коштує 105 259 грн. ЛКП “Львівводоканал” ще у січні звернувся до міськради з проханням списати з балансу установи цей екскаватор. Як наголосили у комунальному підприємстві, екскаватор є непридатним для подальшого використання.

Заступник міського голови Львова з економічного розвитку Андрій Москаленко запропонував надалі уважно аналізувати об’єкти і замість того, щоб списувати речі як непридатні, виставляти їх на відкриті торги через систему Prozzoro. Однак, він наголосив, що ця пропозиція не стосується конкретно цього екскаватора.

“Зверніть увагу, що якщо є якісь речі, які не використовуються, але можуть містити ту чи іншу цінність ми маємо практику продажу на Prozzoro. Мова не йде про цей об’єкт”, — пояснив Андрій Москаленко. Екскаватор, окрім деталей, які придатні для подальшого використання, мають здати на металобрухт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності