У Львівській міськраді спишуть автобус "Атаман", який згорів минулого року

автобус "Атаман", який згорів у Львові

Балансову вартість автобуса оцінили у 22 тисячі гривень

У понеділок, 22 квітня, комісія транспорту, зв'язку та міської мобільності Львівської міськради підтримала проєкт ухвали "Про списання з балансу ЛК АТП № 1 основних засобів". Йдеться про автобус "АТАМАН", який минулого року згорів на вулиці Миколайчука. Тоді водій маршрутки спробував загасити пожежу самостійно вогнегасником, однак вогонь миттєво охопив автобус.

Обладнння в маршрутці оцінили дорожче, ніж сам автобус

За словами керівника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва, окрім самого автобусу списанню також підлягає обладнання, яке було всередині. Зокрема, йдеться про систему підрахунку пасажирів. Зазначимо, балансову вартість автобуса оцінили у 22 тис. грн, а система підрахунку пасажирів вартує 34 тис. грн, Чому автобус вирішили списати лише через 5 місяців після пожежі на комісії не уточнили.

Крім цього, встановили, що причиною пожежі стало замикання електропроводки, тому комісія доручила провести перевірку стану електропроводки усіх 20 автобусів "АТАМАН", які раніше закупили.

До слова, у березні у міськраді зареєстрували проєкт ухвали, щодо списання з балансу ЛКП АТП № 1 такого ж самого автобуса "АТАМАН" 2016 року випуску разом із системою автоматичного підрахунку пасажирів, тоді вартість автобуса разом із системою оцінили у 1 млн 896 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності