Новостворена фірма збудує на місці складів на Сихові багатоповерхівку

Ділянка, яку планують забудувати

Новобудова може мати максимально 10 поверхів

Депутати Львівської міської ради розглянуть проєкт ухвали, який дозволяє новоствореній фірмі ТзОВ "Січинського" збудувати багатоповерховий житловий будинок на місці складської бази на вул. Д. Січинського, що на Сихові. Відповідний документ оприлюднили у вівторок, 30 квітня, на офіційному порталі міської ради Львова.

Йдеться про земельну ділянку орієнтовною площею 0,5581 га. На ділянці знаходиться будівля бази з підвалом, яка належить ТзОВ "Січинського". Фірма планує тут будівництво нового багатоквартирного житлового будинку. Згідно з зонінгом території новобудова може мати від 5 до 10 поверхів. Також в проєкті ухвали вказано, що інвестор будівництва повинен фінансово долучитися до покращення інфраструктури цього району.

Фірму створили лише 2 місяці тому

Також в пояснювальній записці до ухвали вказано, що ділянка немає кадастрового номера, тому першочергово нададуть дозвіл на його розроблення. Згідно з цією ухвалою ТзОВ "Січинського" повинно розробити проєкт землеустрою на цю ділянку та подати його на затвердження міськраді.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Січинського" лише 2 місяці тому. Компанія займається будівництвом, а її власником є Мирослав Мороз, який раніше був співвласником ТзОВ “Ді-Вел Груп", яке зводило ЖК “Казка” у Брюховичах. Станом на сьогодні попередня його компанія припинила свою діяльність.

Нагадаємо, нещодавно ще одна новостворена фірма просила у міськради дозвіл на будівництво багатоповерхівки на Сихові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності