• Головна
  • Новини Львова
  • Новостворена фірма просить у міськради дозвіл на будівництво багатоповерхівки на Сихові

Новостворена фірма просить у міськради дозвіл на будівництво багатоповерхівки на Сихові

вул. Пасічна, 133

Фірма, яку заснували менш як два місяці тому, хоче звести новобудову на Пасічній

Депутати Львівської міської ради розглянуть проєкт ухвали, який дозволяє новоствореній фірмі ТзОВ "Пасічна-Інвест" збудувати житловий будинок на місці автопарку закинутих машин на вул. Пасічній. Відповідний документ оприлюднили у четвер, 18 квітня, на офіційному порталі міської ради Львова.

Йдеться про земельну ділянку орієнтовною площею 0,4991 га, яка розташована на вул. Пасічній, 133, що у Сихівському районі. На ділянці знаходиться будівля складу площею 673,8 кв.м, яка належить ТзОВ "Пасічна-Інвест" та старі побиті автомобілі.

Фірма планує тут будівництво нового багатоквартирного житлового будинку. Згідно з зонінгом території новобудова матиме від 9 до 16 поверхів. Також в проєкті ухвали вказано, що інвестор будівництва повинен фінансово долучитися до покращення інфраструктури цього району.

Нова компанія менше ніж за місяць розробила проєкт на ділянку

Лише 28 березня цього року на сесії міськради депутати погодили ухвалу, якою дозволили фірмі розробити проєкт землеустрою на ділянку, а менше, ніж через місяць компанія подала проєкт на погодження і тепер просить в ЛМР укласти договір оренди терміном на 10 років. Відомо, що вартість оренди становитиме 73 тис. грн на рік.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Пасічна-Інвест" створене у Львові менш як два місяці тому та займається купівлею та продажем власного нерухомого майна. Власником компанії є Юрій Голеневський, який не володіє більше жодними компаніями.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності