У Львові ошукані клієнти будівельної компанії «Рубікон Груп» влаштували пікет

Пікет клієнтів «Рубікон Груп»  у Львові

Власники квартир вимагають, щоб компанія відновила будівництво, призупинене торік

У середу, 10 квітня, вкладники, які придбали квартири у компанії «Рубікон Груп» вийшли на пікет під будівлі Львівської ОВА та Львівської обласної прокуратури. Мітингувальники вимагають вплинути на забудовника, щоб той відновив будівництво. Про це повідомили на сторінці “Вся правда про Рубікон Груп” на Factbook.

З літа 2023 року компанія повністю припинила будівництво житла через внутрішні конфлікти між керівництвом компанії. Це сталось після того, як у червні в «Рубікон Груп» відбулась зміна керівництва. Замість Тараса Іваня посади директорів зайняли Інна Гищук, Ігор Іваник та Віталій Коваленко.

«Гроші взяли – квартири не збудували»

На пікет вийшли вкладники, які придбали квартири у майбутніх житлових комплексах, що зводить компанія «Рубікон Груп». Десятки людей із плакатами «Гроші взяли – квартири не збудували», «Рубікон Груп – злодії і шахраї», «Іваньо, Гищук, Іваник, Коваленко, де наші квартири?» вийшли на пікет, щоб привернути увагу до своєї проблеми.

Вкладники придбали квартири у ЖК «Етно Дім», ЖК Pictorial та ЖК Rubicon City у Винниках. Якщо на об’єктах ЖК «Етно Дім» та ЖК Pictorial знаходяться на етапі будівництва, то ЖК Rubicon City у Винниках вже повністю збудований, однак власники квартир не можуть туди заселитися, тому що до нього не підведені комунікації, а без цього будинок не можна ввести в експлуатацію.

Що відомо про компанію «Рубікон Груп”

За даними аналітичної системи YouControl ТОВ ”Будівельно-інвестиційна компанія “Рубікон Груп” створена у Львові понад 8 років тому. Бенефіціарними власниками компанії є Марта Іваньо з Мостиського району та львів'янка Тетяна Мамчак, які також є співзасновниками компанії. Крім них до списку засновників увійшли Марія-Ілона Пастущак, АТ “Сіті Інвест Девелопмент” та АТ “Глоріон”.

Нагадаємо, 15 січня, працівники ПрАТ “Львівобленерго” через заборгованість компанії забудовника відімкнули електроенергію у ЖК Rubicon City, що у Винниках на вулиці Кільцевій. З кінця серпня 2023 року мешканці були змушені зібрати майже 2 млн грн, щоб погасити борг забудовника та відстрочити відключення світла. Попри намагання жителів ЖК, станом на кінець грудня 2023 року борг складав близько 1,355 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності