У Львові на вул. Зеленій збудують елітний автосервіс

Візуалізація будівлі автосервісу

Головний архітектор Львова погодив будівництво автосервісу на вул. Зеленій компанії, яка належить сину Ігоря Барановського

У Львові на вул. Зеленій, 269 дозволять збудувати авторемонтне підприємство зі станцією автотехнічного обслуговування. Про це, у п’ятницю, 29 березня, повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Йдеться про ділянку у Сихівському районі міста, на якій хочуть облаштувати будівлю сервісного обслуговування автомобілів. Згідно з проєктом, висота будівлі становитиме від 14 метрів з одного боку і 25 метрів з іншого. На найнижчому рівні планують зробити майстерню автосервісу з окремими заїздами, а на верхніх поверхах облаштують офіси підприємства. Також у підземному приміщенні передбачили місце для укриття.

На території автосервісу буде п’ять зон для паркування

  • Паркінг для персоналу на 26 машиномісць
  • Тимчасовий паркінг для клієнтів на 26 машиномісць
  • Загальний паркінг на 38 машиномісць
  • Паркінг гостьовий на 17 машиномісць
  • Паркінг підземний на 19 машиномісць

“Готуємо позитивний висновок, хоча ще необхідно мати висновок аерослужби”, — сказав Антон Коломєйцев, презентуючи проєкт на засіданні виконкому. Зазначимо, поруч із проектованим будівництвом вже є сформований квартал новозведених житлових будинків.

Дозвіл на будівництво отримає ТзОВ “Захід Автосервіс”, яке за даними аналітичної системи YouControl зареєстрували понад 8 років тому у Сокільниках біля Львова. Власником компанії є син колишнього депутата Львівської облради Ігоря Барановського — Володимир Барановський. зазначимо, що Ігор Барановський також є власником компанії “Пласкоп”, що займається вантажними перевезеннями.

Нагадаємо, сьогодні головний архітектор Львова також повідомив, що погодив будівництво офісів з підземним паркінгом біля ТЦ Forum.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності