• Головна
  • Новини Львова
  • Власник взуттєвої фабрики просить у Львівської міськради дозвіл на будівництво офісів на Антоновича

Власник взуттєвої фабрики просить у Львівської міськради дозвіл на будівництво офісів на Антоновича

Ділянка, на якій планують будівництво офісів

Офіси хочуть будувати на місці закинутих гаражів та майстерень

Депутати Львівської міської ради розглянуть проєкт ухвали, який дозволить Олександру Никитенку збудувати офіси на місці закинутих приміщень на вул. Антоновича. Для реалізації будівництва Никитенко просить у міськради укласти з ним договір оренди ділянки на 10 років. Відповідний документ оприлюднили у понеділок, 30 квітня, на офіційному порталі міської ради Львова.

Йдеться про земельну ділянку орієнтовною площею 0,0897 га, яка розташована на вул. В. Антоновича, 40.На ділянці розташовані гаражі, господарське приміщення, столярна майстерня та бляхарня, які належать Олександру Никитенку. Згідно з генпланом Львова, ділянка знаходиться в межах території вищих навчальних закладів та частково багатоповерхової житлової забудови. Зазначимо, поруч є дитячий майданчик та Ліцей №17 Львівської міськради.

Два місяці тому міськрада погодила розробку проєкту на ділянку

Тут планують провести реконструкцію чинних будівель з добудовою нових офісних приміщень. Згідно з зонінгом території новобудова матиме до 4 поверхів. Також в пояснювальній записці до ухвали вказано, що ділянка немає кадастрового номера, тому першочергово нададуть дозвіл на його розроблення. У лютому цього року на сесії міськради депутати погодили ухвалу, якою дозволили Олександру Никитенку розробити проєкт землеустрою на цю ділянку, а менше, а тепер він подав проєкт на погодження і просить в ЛМР укласти договір оренди терміном на 10 років. Відомо, що вартість оренди становитиме 136 тис. грн на рік.

За даними аналітичної системи YouControl, львів’янин Олександр Никитенко припинив свою діяльність, як ФОП у 2017 році, однак зараз він є власником ТзОВ "Вест Сервіс Груп", яке засновне 11 років тому у місті Борислав, що на Львівщині, та займається виробництвом взуття.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності