• Головна
  • Україна
  • Група жінок напала на автомобіль з працівниками ТЦК на Хмельниччині

Група жінок напала на автомобіль з працівниками ТЦК на Хмельниччині

Колаж LVIV.MEDIA

Хмельницький обласний ТЦК звернувся в поліцію

Кілька жінок у Хмельницькій області оточили автомобіль з двома працівниками ТЦК та СП, а одна з них побила вікна. Відео інциденту напередодні опублікували в соцмережах. Обласний ТЦК повідомив, що за цим фактом вже подали заяву до поліції.

На відео, яке одним з перших опублікував анонімний Telegram-канал, присвячений роздачі повісток (посилання і назву каналу ми не публікуємо, оскільки такі канали підривають обороноздатність України) видно, як декілька жінок напали на машину кольору хакі з зображенням білого хреста — знака візуальної бойової ідентифікації, який зазвичай наносять на військову техніку ЗСУ. В автомобілі перебували щонайменше двоє працівників ТЦК. На відео видно, як одна з жінок, озброївшись палицею, почала бити вікна автівки, після чого чоловік у військовій формі, який був на водійському місці, вибіг геть. Інші жінки згодом закликали учасницю конфлікту на ім’я Ліля не бити автомобіль.

З відео не зрозуміла причина конфлікту, але репліки агресивних жінок свідчать про невдоволення мобілізаційними заходами.

У Хмельницькому обласному ТЦК та СП підтвердили напад групи агресивних жінок на автомобіль з їхніми працівниками. Там уточнили, що внаслідок дій жінок пошкоджений службовий автомобіль, тому на місце події викликали представників поліції.

«Переконані, що правоохоронні органи повно та всебічно проведуть розслідування та нададуть об’єктивну правову оцінку діям вказаних осіб. Нагадуємо, що за перешкоджання проведення заходів із мобілізації передбачено кримінальну відповідальність», — резюмували в ТЦК.

Зауважимо, що подібний випадок стався в Космачі Косівського району на Івано-Франківщині. Тоді агресивні жінки напали на автомобіль та побили жінку з дитиною, звинувативши її в тому, що вона збирала інформацію для ТЦК.

Інший подібний випадок стався в березні на Буковині. Там двоє чоловіків напали на працівників ТЦК з сокирами. Виявилося, що від дій чоловіків постраждав військовий, який раніше отримав важке поранення на фронті.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності