• Головна
  • Війна
  • Воїни-штурмовики впізнали у постраждалому свого побратима-героя і вимагають реакції правоохоронців

Воїни-штурмовики впізнали у постраждалому свого побратима-героя і вимагають реакції правоохоронців

Скріншот з відео

Микола Мусензовий неодноразово командував штурмовими групами, двічі нагороджений орденом “За мужність”

108-й окремий гірсько-штурмовий батальйон 10-ї ОГШБр вимагає від правоохоронних органів відреагувати на скандальне відео, на якому двоє чоловіків зі сокирами в руках напали на працівників Чернівецького ТЦК. В одному з постраждалих працівників військові впізнали свого важкопораненого побратима з позивним “Граніт”. Про це йдеться у відео, поширеному 9 березня на офіційній сторінці 108-го батальйону.

Героїчне минуле постраждалого військового

Як зазначається, після перегляду відео в працівнику ТЦК вони впізнали свого побратима, сержанта Миколу Мусензового, що пройшов з ними важкі бої за деокупацію Київщини та у стримуванні ворога на Бахмутському напрямку. Мусензовий ще задовго до лютого 2022 року підписав контракт зі Збройними силами, перебував на посаді головного сержанта взводу. Вже під час повномасштабного вторгнення був старшим групи, що неодноразово виходила на штурми ворога.

Захисник заслужив у своїх товаришів по зброї тільки повагу і позитивні відгуки, За свої бойові заслуги він двічі нагороджений орденом “За мужність”. Під час одного з боїв Мусензовий отримав важке поранення і після лікування повернувся до батальйону. Після другого важкого поранення був переведений до Чернівецького обласного ТЦК та СП.

Вимагаємо від правоохоронних органів суворого покарання щодо нападників і притягнути до відповідальності присутніх там правоохоронців за їхню бездіяльність”, — йдеться у зверненні 108-го окремого гірсько-штурмового батальйону.

Нагадаємо, 7 березня у Чернівецькій області двоє місцевих жителів з сокирами напали на працівників ТЦК. Інцидент стався на блокпості військових і поліцейських у Вижницькому районі.

Доідково: 108-й окремий гірсько-штурмовий батальйон — підрозділ гірської піхоти в складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності