• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті затримали іноземця за продаж українок у сексуальне рабство

На Закарпатті затримали іноземця за продаж українок у сексуальне рабство

Фото затримання торговця людьми на Закарпатті

Його впіймали під час спроби вивезти за кордон 25-річну мешканку Закарпаття

Поліція Закарпаття затримала 41-річного іноземця, який обіцяв українкам високооплачувану роботу, а натомість продавав їх в сексуальне рабство. Чоловіка затримали на гарячому — під час спроби вивезти чергову жінку за кордон, повідомила пресслужба поліції Закарпаття у вівторок, 19 березня.

Обіцяв жертвам роботу в модельному агенстві

За даними правоохоронців, 41-річний зловмисник знаходив жертв через соціальні мережі. Він писав їм на особисті сторінки та пропонував роботу в іноземній модельній агенції. Чоловік обіцяв потерпілим, що вони зароблятимуть до 10 тис. доларів на місяць, та просив надіслати йому фото та особисті дані для кастингу. Після цього зловмисник оформляв жінкам туристичні візи та відвозив з України до Камбоджі.

Торговця жінками затримали на українсько-угорському кордоні, коли він намагався вивезти з країни 25-річну мешканку Ужгорода. Правоохоронці вилучили у нього мобільний телефон та записи з доказами його злочинів. 41-річного іноземця помістили до ізолятора тимчасового тримання, йому повідомили про підозру в торгівлі людьми, Досудове розслідування триває, попередньо зловмисникові загрожує до 12 років ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності