• Головна
  • Україна
  • Одесита затримали за продаж чотирьох дівчат у секс-рабство в Італії

Одесита затримали за продаж чотирьох дівчат у секс-рабство в Італії

Одесита затримали за продаж чотирьох дівчат у секс-рабство в Італії

Підозрюваного затримали під час чергової спроби відправити дівчат за кордон

Правоохоронці затримали 36-річного одесита, який під виглядом працевлаштування за кордоном продавав жінок у секс-рабство. Зловмисника затримали під час спроби відправити до Італії ще чотирьох дівчат, повідомила Державна прикордонна служба України у понеділок, 12 лютого.

За даними правоохоронців, 36-річний мешканець Одеси через знайомих знаходив дівчат, які були в пошуках роботи. Під час розмови з ними зловмисник переконував, що може допомогти влаштуватися на високооплачувану роботу за кордоном.

“Під час зустрічі з дівчатами він обіцяв їм 300 доларів за годину, половину з яких вони мали віддати йому. Окрім того, чоловік брав на себе оформлення необхідних документів для виїзду за кордон”, — розповіли у ДПСУ. При цьому одесит не говорив своїм жертвам, що їхніми обов’язками буде надання інтимних послуг.

Організатора схеми торгівлі людьми правоохоронці затримали під час його спроби відправити ще чотирьох дівчат за кордон — вони мали сісти на автобус до Молдови, а звідти літаком дістатися до Італії. Наразі 36-річного злочинця тримають під вартою, з можливістю вийти під заставу. Одеситові загрожує до восьми років ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності