• Головна
  • Новини
  • Портативні зарядні станції: як обрати і не залишитися без електроенергії у будь-якій ситуації

Портативні зарядні станції: як обрати і не залишитися без електроенергії у будь-якій ситуації

Портативні зарядні станції: як обрати і не залишитися без електроенергії у будь-якій ситуації

Щоб не відриватись від цивілізації люди часто використовують генератори на дизелі чи бензині. Вони мають безліч недоліків — сильний шум, незадовільна робота на морозі. До того ж під час “бензинової кризи” генератори невигідні і додають власнику пристрою клопоту. На зміну генераторам прийшли портативні зарядні станції, які не лише безшумні, а й економні. Вони заряджають за допомогою стандартних, автомобільних та сонячних розеток аж до десяти (і навіть більше!) пристроїв у найкоротші терміни. Широкий вибір пропонує інтернет-магазин Norfin.Які бувають портативні станції та їхні перевагиОдним з найкращих виборів на ринку портативних станції є бренд EcoFlow. Компанія має власний прогресивний алгоритм технології — XBoost Technology. Він дозволяє підключати до станції навіть найбільш енергомісткі пристрої з потужністю до 1800 Вт.До того ж, EcoFlow — не тільки альтернатива дизельним та бензиновим генератором, а й найбільш екологічно чисті портативні джерела живлення у світі. Серед пристроїв EcoFlow виділяють прилади для побутового користування (River) та промислових масштабів (Delta). Ви можете обрати пристрій станції ємністю від 210 Вт/год до 25 кВт/год. Крім того, до кожної станції можна під’єднати додаткову батарею. 

Яку портативну станцію обрати 

Вибір залежить від цілей використання. Якщо ви плануєте виїзд на відпочинок або ж просто хочете насолодитись улюбленою музикою на природі, обирайте станції River. Їх поділяють на 5 моделей, які є досить компактними та зручними. Вага таких пристроїв становить від 2,85 до 7,7 кг. Проте потужності станцій вистачить, аби зарядити кілька десятків разів смартфони, включити ліхтар, слухати музику — і всі ці пристрої можна підключити одночасно. А “родзинкою” станції River є заряджання від сонця. Для цього варто підключити її до двох сонячних панелей потужністю 110 Вт, і за 3-6 годин вона буде повністю заряджена.Від автомобільного адаптера пристрій заряджається за 6,5 годин, а від настінної розетки змінного струму - від 0 до 80% потрібно менше години. А ще зарядна станція інформує власника про те, що заряд скоро закінчиться, адже має електронний дисплей. До того ж до станції можна підключитися за допомогою програми EcoFlow і керувати пристроєм дистанційно, вмикати або вимикати порти заряджання на ваш вибір. Серія станцій Delta підійде для тих, кому потрібно багато енергії для безлічі пристроїв. До прикладу, EcoFlow Delta mini здатна зарядити 12 разів ноутбук, а ще дозволяє працювати телевізору до 6 годин, а холодильнику понад 10 годин. Натомість найпотужніша станція  EcoFlow Delta Pro забезпечує потужність до 25 кВт. Просто заряджатись від сонця — не у стилі цієї моделі, адже коли погода стає непередбачуваною, інтелектуальне відстеження точки максимальної потужності (MPPT) автоматично налаштовується, максимізуючи сонячну генерацію будь-якої пори дня.Акумулятор пристрою є довговічним, адже батарея служитиме протягом багатьох років, перш ніж ваш пристрій досягне 50% початкової ємності. Система управління батареями EcoFlow забезпечує аналіз та регулювання напруги, струму та температури в режимі реального часу. Саме Delta стала першою у світі портативною домашньою акумуляторною екосистемою, її легко налаштувати до власних потреб — обладнати додатковою батареєю, встановити сонячні трекери та навіть вітряні турбіни. Енергією станції легко керувати, адже для цього створили панель EcoFlow Smart Home. Завдяки їй можна налаштувати споживання енергії для будь-якого типу ситуації. А ще можна отримати доступ до настройок живлення, таких як рівні заряджання та розряджання, швидкість заряджання від мережі змінного струму тощо. 

Гарантія на пристрій

На сторінці https://norfin.com.ua/ua/portativnye-zaryadnye-stantsii/ гарантія на зарядні станції EcoFlow розповсюджується на 2 або 3 роки. Крім того, повернути пристрій можна протягом 14 діб з моменту покупки, а розрахуватись можна як накладеним платежем, так і оплатою частинами від ПриватБанку або Монобанку.Портативні електричні станції — це екологічний та сучасний спосіб як працювати, так і відпочивати. До того ж, це найбільш надійний спосіб, який не дозволить залишитись без електроенергії навіть у критичній ситуації, особливо, якщо ще стосується війни. 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності