Патрульні зупинили п’яного 22-річного львів’янина за значне перевищення швидкості

Перевищив швидкість удвічі: на Львівщині затримали 22-річного водія

Під час перевірки у чоловіка виявили 1,77 алкоголю в крові

Львівські патрульні на трасі Київ — Чоп зупинили 22-річного водія, який перевищив швидкість удвічі дозволеної. При перевірці у затриманого виявили ознаки алкогольного сп’яніння, повідомили у п’ятницю, 26 квітня, у Патрульній поліції Львівської області.

У четвер, 25 квітня, трасі Київ – Чоп поблизу Ков'ярі, патрульні поліцейські зупинили автомобіль Fiat Bravo за перевищення швидкості. 22-річний водій розігнався до 115 км/год, що на 55 км/год більше дозволеної швидкості на цій ділянці дороги.

У порушника було тимчасове посвідчення водія

“Під час спілкування із порушником, поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного спʼяніння.Молодий чоловік погодився пройти перевірку у медичному закладі. Результат — 1,77 проміле,” — зазначили у поліції. На водія склали постанову за перевищення швидкості та протокол за керування транспортним засобом у стані сп'яніння. Окрім того, у 22-річного чоловіка вилучили посвідчення водія, яке було тимчасовим.

До слова, протягом дії тимчасового посвідчення водія, яке видають терміном на два роки, заборонено перевищувати швидкість 70 км/год, а якщо водія позбавлять права керувати за цей період — документ не повертають

Нагадаємо, напередодні у соціальних мережах з'явилося відео, на якому водій автобуса проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора. На порушення відреагували правоохоронці і оштрафували кермувальника маршрутки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності