Львів’ян просять не їхати до Шевченківського Гаю на авто

Святкування Обливаного понеділка: львів'ян просять не їхати до Гаю на авто

Через велику кількість охочих прийти до скансену на Великодні свята, поблизу Музею народної архітектури і побуту утворився затор. Львів’ян просять добиратись до Шевченківського Гаю пішки або ж громадським транспортом

Через велику кількість відвідувачів музею народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького, які приїхали на гаївки автомобілями, ускладнився рух відразу на кількох вулицях поблизу Шевченківського гаю. Мова йде про вулиці Сагайдачного, Петра Могили, Круп'ярську, Мучну, Ніжинську та Ріпина.

Відтак, на обливаний понеділок, львів’ян просять добиратись до Шевченківського Гаю пішки або ж громадським транспортом, повідомили у понеділок, 6 травня, у Львівській міськраді.

Неправильно припарковані авто будуть евакуйовувати

Щоб забезпечити дотримання правил паркування, на ділянці довкола Музею народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького у понеділок працюватиме більша кількість інспекторів з паркування та екіпажі патрульної поліції.

Як наголошують у міськраді, хаотичне паркування створює незручності для проїзду екстрених служб. Відтак, усіх водіїв просять паркувати свої авто у відведених для цього місцях, а неправильно припарковані автомобілі будуть евакуйовувати.“Нагадуємо, що під час відвідин Шевченківського Гаю залишати автомобілі можна на паркувальних майданчиках на вулиці Чернеча Гора,” — зазначають у ЛМР.

Нагадаємо, у Шевченківському гаю діє святкова програма до Великодніх свят. Зокрема на Обливаний понеділок у скансені проводитимуть гаївки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності