Наркоторговці на Львівщині заробляли 2,5 млн грн на місяць

2,5 млн грн прибутку в місяць: викрито нарколабораторію

Шестеро наркоторговців виготовляли близько 5 кг наркотиків в місяць

На Львівщині поліцейські викрили групу наркоторговців, які організували незаконне виготовлення, зберігання та збут амфетаміну та інших наркотичних таблеток. Щомісячний прибуток зловмисників сягав 2,5 мільйонів гривень, повідомили у п’ятницю, 26 квітня у поліції Львівської області.

Поліція викрила шістьох наркоторговців

Як йдеться у повідомленні поліції, до складу злочинної групи входило шестеро осіб: п'ять чоловіків віком від 32 до 40 років та 32-річна жінка. У помешканнях, гаражних боксах та в автомобілях наркодилерів провели обшуки і вилучили:

  • Хімічне обладнання та інгредієнти для виготовлення амфетаміну
  • Пакунки та ємності з амфетаміном
  • Прекурсори
  • Чорнові записи
  • Поліетиленові пакети з канабісом
  • Нарковмісні таблетки
  • Інші речові докази

Одного з учасників групи, 36-річного жителя Стрия, затримали 24 квітня у Львові під час спроби передати партію психотропів іншому наркоторговцю. “З собою він мав 2 пакунки з амфетаміном загальною масою близько 100 грамів” — зазначили в поліції. Їх вилучили та направили на експертизу.

За місяць наркодилери виготовляли 5 кг наркотиків

Правоохоронці також припинили діяльність нарколабораторії, де виготовляли наркотики:“За місяць фігуранти виготовляли близько 5 кілограмів психотропів, які в подальшому фасували та збували з рук в руки, а також пересилаючи поштові відправлення. Місячний прибуток учасників групи від незаконної діяльності становив близько 2,5 мільйони гривень,” — зазначили правоохоронці. Трьом зловмисникам вже повідомили про підозру незаконному виробництві, придбанні та збуту наркотичних засобів. Підозрюваним загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування і встановлюють причетність інших учасників злочинної групи до злочину.

Нагадаємо, напередодні на Львівщині у двох дилерів вилучили наркотики на 100 тис. грн. Мешканці Донеччини розсилали наркотики по всій Україні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності