• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті заблокували міжнародний канал наркоторгівлі з обігом у 13,5 млн грн в місяць

На Закарпатті заблокували міжнародний канал наркоторгівлі з обігом у 13,5 млн грн в місяць

Ліквідовано масштабний міжнародний канал постачання та збуту наркотиків.

Затримано десятьох зловмисників, ще одного незабаром оголосять у міжнародний розшук

У Закарпатській області поліцейські ліквідували масштабний міжнародний канал постачання та збуту наркотиків. Його організували троє закарпатців: 62-річний житель Ужгорода, який вже відбував покарання в Угорщині за незаконний обіг наркотиків, а також 58-річна та 41-річний ужгородці. Про це 16 квітня повідомила поліція Закарпатської області.

Масштабний наркоканал в Закарпатті: ліквідація та затримання

До незаконної схеми зловмисники залучили ще вісьмох мешканців області. Шестеро членів угруповання займалася постачанням метамфетаміну та марихуани на територію України та розподіляли наркотики між іншими членами групи, які їх реалізовували. Приблизний дохід зловмисників за цінами “чорного ринку” складав понад 13,5 млн грн на місяць.

Під час обшуків в домівках зловмисників правоохоронці вилучили понад два кілограми розфасованого метамфетаміну, вартість якого сягає 3 млн грн, майже пів кілограма марихуани, пігулки невідомого походження, електронні ваги, 30 мобільних телефонів, 190 банківських карток, комп’ютерну техніку, а також понад 620 тисяч гривень.

Десятьох учасників злочинної групи, серед яких основні організатори, помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їм повідомили про підозру в незаконному зберіганні та збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах, вчинені організованою групою.

Одинадцятому учаснику, одному з організаторів групи, який наразі перебуває за кордоном, заочно повідомили про підозру. Готуються матеріали для оголошення його у міжнародний розшук. За організацію наркобізнесу зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності