• Головна
  • Україна
  • Після вживання шоколаду із гуманітарки троє дітей потрапили до лікарні з наркотичним отруєнням

Після вживання шоколаду із гуманітарки троє дітей потрапили до лікарні з наркотичним отруєнням

фото ілюстративне

Одна дитину госпіталізували до реанімації

У Києві до лікарні з ознаками отруєння наркотичними речовинами потрапили троє дітей, які напередодні їли шоколад. Діти отруїлися шоколадом ще наприкінці березня, проте відомо про ці випадки стало відомо лише зараз. 5 квітня у Київській міській дитячій клінічній лікарні №1 повідомили, що солодощі з наркотиками були із гуманітарної допомоги.

Отруєння шоколадом із гуманітарки

У суботу, 23 березня, до Київської міської дитячої клінічної лікарні №1 госпіталізували двох дітей із однієї родини. Дітей привезли до лікарні із ознаками порушення свідомості, нездужанням, блюванням. Молодшу дитину госпіталізували до реанімації. “Причиною їхнього стану був канабіс. Обидві дитини напередодні вживали гуманітарний шоколад в упаковці без маркування”, — написали у пресслужбі лікарні. Вік дітей не розголошують.

Ще один випадок із отруєнням стався 26 березня. До лікарні потрапила дитина в стані психомоторного збудження із галюцинаціями та блюванням, розширеними зіницями та зниженим м’язовим тонусом. Лікарі з’ясували, що напередодні дитина їла шоколад із псилоцибіном, який подарували її батьку.

Речник Київської поліції Дмитро Грищенко у коментарі hromadske повідомив, що за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності