У Львові за добу п’ятеро людей отруїлися чадним газом, серед них — діти

У Львові п'ятеро людей отруїлися чадним газом
Фото: pexels

Усіх потерпілих госпіталізували до лікарень

У ніч на неділю, 31 березня, у Львові п’ятеро людей отруїлися чадним газом, серед них є двоє дітей. Постраждалих госпіталізували до лікарень, про це LVIV.MEDIA відомо із власних джерел.

Випадки отруєння чадним газом

Перший інцидент трапився 31 березня близько 01:15 години на вул. Софії Караффи-Корбут (Айвазовського) у Львові. Чадним газом отруїлися троє людей: жінка 1983 року народження, дівчина 2008 року народження та хлопчик 2022 року народження. Їх у стані середньої важкості госпіталізували до львівських лікарень. Обставити події встановлюють правоохоронці.

Другий випадок трапився 31 березня на вул. Рівна у Львові. Близько 01:40 чадним газом отруїлися двоє людей — жінка 1978 року народження та дівчина 2003 року народження. У стані середньої важкості постраждалих госпіталізували до Львівської обласної клінічної лікарні. Наразі поліцейські встановлюють обставини інциденту.

До слова, нещодавно у селищі Коропуж Львівського району 48-річна жінка та 58-річний чоловік отруїлися чадним газом. Внаслідок отруєння вони загинули. Про причину зростання отруєнь чадним газом і про те, як вберегтися — читайте на LVIV.MEDIA

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності