Збували “субутекс”: на Самбірщині затримали двох наркодилерів

Наркоторговці на Самбірщині: затримано двох зловмисників

Правоохоронці зафіксували понад 40 фактів збуту наркотиків двома наркоторговцями. Зловмисникам загрожує покарання — 12 років позбавлення волі

На Самбірщині правоохоронці затримали двох наркоторговців: 44-річного мешканця Хирова та 52-річного львів’янина. Обом зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення, повідомили у середу, 10 квітня, у поліції Львівської області.

Як йдеться в повідомленні, правоохоронці на Самбірщині задокументували 44 факти збуту наркотиків, зокрема "Субутекс".

“Встановлено, що 52-річний львів’янин та мешканець міста Хирів віком 44 роки налагодили постачання та розповсюджували нарковмісні таблетки наркозалежним жителям міста Хирова та Самбірського району,” — повідомили у поліції.

Під час обшуків у помешканнях чоловіків виявили та вилучили нарковмісні таблетки, гроші та інші речові докази. Обом зловмисникам повідомили про підозри. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на початку квітня на Прикарпатті знешкодили наркосиндикат, який заробляв по 10 млн грн щомісяця. Окрім цього, на Львівщині затримали 23-річного наркокур'єра з психотропами на 5 млн грн

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності