На Львівщині групу злочинців викрили на збуті наркотиків у тюрмі

Фото з затримання одного з членів групи
Фото: Львівська обласна прокуратура

Про підозру повідомили чотирьом мешканцям Львівщини, двоє з яких — в’язні

На Львівщині правоохоронці викрили чотирьох зловмисників, які продавали наркотики у тюрмі. Двоє чоловіків, які перебували на волі, доставляли наркотики у колонію, де їхні спільники розповсюджували таблетки між іншими в’язнями, повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури у вівторок, 2 квітня.

Злочинцям загрожує до 12 років в’язниці

За даними правоохоронців, двоє в’язнів змовилися ще з двома мешканцями Львівщини, щоб заробити на продажі наркотиків у виправній колонії. Один з ув’язнених — організатор, — замовляв наркотик бупренорфін та віддавав розпорядження своїм спільникам.

Двоє зловмисників, які перебували на волі, забирали замовлення та доставляли в тюрму — перекидали таблетки через огорожу. Забирав наркотики другий в’язень, він же і збував їх серед арештованих.

Правоохоронці провели обшуки у злочинців. У них вилучили гроші, банківські картки, мобільні телефони, чорнові записи та автомобіль. Усім учасникам злочинної групи повідомили про підозру у незаконному придбанні та збуті наркотиків. Їм загрожує від дев’яти до дванадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, У Львові шістьох наркоторговців засудили за збут метадону в тюрмі. Наркотики до СІЗО передавали через жінку, яка проносила їх чоловікові під час судових засідань попри конвой. Також на вулиці Величковського у Львові поліцейські затримали жінку, яка залишала закладки з наркотиками. Зі собою вона мала сім згортків із речовиною рослинного походження, ззовні схожою на канабіс.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності