• Головна
  • Україна
  • Збували наркотики у 19 регіонах країни: поліція затримала 26 дилерів

Збували наркотики у 19 регіонах країни: поліція затримала 26 дилерів

Фото конфіскованих наркотиків
Фото: Національна поліція України

Наркодилери мали п’ять лабораторій та щомісячний прибуток у 100 млн грн

Правоохоронці затримали злочинне угруповання з 26 наркодилерів. Зловмисники мали п’ять лабораторій в різних частинах країни, та збували наркотики у 19 областях країни зокрема й у Львівській. Під час обшуків працівники поліції конфіскували у наркоторговців понад 85 кг наркотичних речовин, повідомила пресслужба Національної поліції України у понеділок, 1 квітня.

Наркотики доставляли поштою, або через закладки

За даними правоохоронців, учасники злочинної групи рекламували послуги з продажу наркотиків та психотропів через десятки різних Telegram-каналів. Наркоторговці доставляли товар до клієнтів поштою, або ж за допомогою закладок.

Зловмисники збували наркотичні речовини у 19 регіонах України, а саме в Дніпропетровській, Волинській, Житомирській, Рівненській, Запорізькій, Чернівецькій, Львівській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській, Донецькій, Закарпатській, Полтавській, Харківській, Чернігівській, Черкаській областях, а також у Києві

У злочинців виявили вогнепальну зброю, набої та гранати

“За результатами 64 санкціонованих обшуків по всій території країни ліквідовано п’ять нарколабораторій, вилучено понад 85 кг наркотиків та психотропів, а це 420 тисяч разових доз, вартість яких за цінами «чорного» ринку сягає понад 150 мільйонів гривень, а також зброю, гранати та набої“, — розповіли у поліції.

Загалом правоохоронці затримали 26 наркоторговців. Усім їм повідомили про підозру у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті наркотиків в особливо великих розмірах. 20 затриманим як запобіжний захід обрали тримання піл вартою. Решта шестеро перебувають під цілодобовим домашнім арештом.

Наразі тривають слідчі дії. Правоохоронці намагаються встановити усіх осіб, які були причетні до масштабної схеми збуту наркотиків. Попередньо 26 затриманим злочинцям загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 1 квітня у Стрию правоохоронці затримали 24-річного розповсюджувача психотропів, який робив “закладки” у Львівській та Івано-Франківській областях. Також наприкінці березня СБУ затримала рецидивістку, яка возила з Близького Сходу прекурсори для психотропів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності