На Львівщині затримали 23-річного наркокур'єра з психотропами на 5 млн грн

На Львівщині затримали 23-річного наркокур'єра з психотропами на 5 млн грн

Чоловіка помітив поліцейський офіцер громади й він видався йому підозрілим

На Львівщині поліцейські затримали чоловіка, який перевозив психотропи вартістю близько 5 000 000 грн. 23-річному мешканцю Чернігівської області загрожує до 12 років позбавлення волі. Про це 5 квітня повідомили у поліції Львівської області.

4 квітня близько опівдня в одному з сіл Львівського району поліцейський офіцер громади Підберізцівської ОТГ побачив автомобіль Volkswagen Passat, водій якого, зупинившись на узбіччі, огляд авто.

Чоловік поводився підозріло

Правоохоронець запропонував чоловіку допомогу, проте той поводився підозріло та помітно нервував. У рюкзаку, який лежав на задньому сидінні, поліцейський офіцер громади помітив пластикові банки з порошкоподібною речовиною білого кольору. Врахувавши підозрілу поведінку водія та його небажання відповідати на запитання про вміст банок, поліцейський викликав на місце події слідчо-оперативну групу.

Під час огляду правоохоронці знайшли в автомобілі 5 пластикових банок з речовиною, схожою на психотропний засіб PVP. Їх скерували на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС у Львівській області.

Психотропи на 5 млн грн

Вартість вилучених психотропних засобів за цінами “чорного” ринку становить близько п’яти мільйонів гривень. Наркокур’єром виявився 23-річний мешканець Чернігівської області. Його затримали.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за незаконне перевезення наркотичних засобів та психотропних речовин. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Львівщині правоохоронці викрили чотирьох зловмисників, які продавали наркотики у тюрмі. Двоє чоловіків, які перебували на волі, доставляли наркотики у колонію, де їхні спільники розповсюджували таблетки між іншими в’язнями,

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності