Сім’я львів’ян організувала бізнес з продажу наркотиків

Нарковмісні таблетки, вилучені у злочинців

Продажем наркотиків займалася 68-річна жінка та її двоє дітей

У Львові правоохоронці викрили сім’ю — матір та її сина з донькою, — на продажі наркотиків. Зловмисники розповсюджували нарковмісні таблетки “Субутекс”. Про затримання наркоторговців повідомила пресслужба поліції Львівської області у середу, 17 квітня.

Пересилали наркотики поштою

За даними правоохоронців, 68-річна жінка та двоє її дітей — 39-річний син та донька віком 46 років, — займалися продажем нарковмісних таблеток “Субутекс” та марихуани. Наркотики зловмисники пересилали покупцям поштою, або ж передавали при особистих зустрічах. Загалом поліцейські задокументували 14 випадків, коли хтось з родини збував небезпечні речовини.

“Під час санкціонованих обшуків за місцями проживання зловмисників виявлено та вилучено нарковмісні таблетки, речовину, схожу на наркотичний засіб “канабіс”, гроші, виручені від протиправної діяльності та інші речові докази. Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження”, — розповіли правоохоронці.

Posted by Поліція Львівської області on Wednesday, April 17, 2024

Усім членам злочинної сім’ї повідомили про підозру у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті наркотиків. До того ж матір та сина затримали та доправили до відділу поліції. Наркоторговцям загрожує покарання — до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Закарпатській області поліцейські ліквідували масштабний міжнародний канал постачання та збуту наркотиків. Також на Львівщині прикордонники затримали чоловіка, якого вже рік розшукує поліція. Його підозрюють в зберіганні наркотиків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності