В Новояворівську викрили молоде подружжя наркоторговців

Пакунки з наркотиками, фото поліції

У Поліції заявили, що подружжя проживало в Новояворівську тимчасово

Поліція у Новояворівську Львівської області викрила 21-річного чоловіка та його 19-річну дружину на торгівлі наркотиками. За інформацією поліції, подружжя проживає в Новояворівську тимчасово. Чоловік і жінка продавали наркотики як шляхом «закладок», так і за допомогою поштових відправлень.

Про викриття наркоторговців поліція повідомила в середу, 24 квітня. Чоловіка затримали 23 квітня в Новояворівську, коли він намагався відправити поштою посилку з наркотиками.

«У посилці виявлено 16 пакунків зі згортками з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на психотропний засіб амфетамін. Окрім того, він мав з собою один зіп-пакет із речовиною, ззовні схожою на психотропний засіб солі Альфа-PVP. Наркотики ділки замовляли в інтернеті», — сказано в повідомленні поліції.

Також правоохоронці встановили місце, де затриманий раніше заклав «мастерклад» (пакунок, який надалі перепаковують для менших «закладок») із забороненими речовинами. Поліцейські виявили та вилучил 188 готових «закладок», з яких: 130 - із солями Альфа-PVP та 58 – із амфетаміном.

Окрім того, під час обшуку за місцем проживання подружжя поліцейські вилучили згортки та зіп-пакети з аналогічним вмістом, засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази. Як зазначили в поліції, за цінами чорного ринку вартість наркотиків може становити близько мільйона гривень. Усе вилучене вони скерували на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

У поліції зазначили, що подружжю наркоторговців загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності