Поліція розшукує невідомого водія за втечу з місця смертельної ДТП на Львівщині

Поліція розшукує невідомого водія за втечу з місця смертельної ДТП на Львівщині

Водій збив 81-річного мешканця Самбірщини. Від отриманих травм чоловік загинув

На Самбірщині поліцейські розшукують водія, який збив на смерть літнього пішохода та втік з місця аварії. За даними поліції, загинув 81-річний пішохід — мешканець села Вістовичі Самбірського району.

Аварія сталася пізно ввечері середи, 27 березня, приблизно між 21:30 до 22:30. Як розповіли правоохоронці, на автодорозі “Львів-Самбір-Ужгород”між містом Рудки та селом Вістовичі Самбірського району водій, наразі не встановленого авто, збив на смерть людину та втік з місця ДТП.

“Внаслідок ДТП 81-річний чоловік отримав тілесні ушкодження та, попри зусилля медиків, помер у лікарні”, — йдеться у повідомленні поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження та розшукують винуватця аварії. Йому загрожує тюремне ув’язнення. “Проводяться оперативно-розшукові заходи, правоохоронці встановлюють особу водія, який скоїв ДТП, та місце знаходження автомобіля.Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції”, — додали правоохоронці.

До слова, 20 березня у селі Вовчатин, Стрийського району. Невідомий водій збив 68-річного місцевого мешканця та втік з місця аварії. Від отриманих травм потерпілий загинув. Правоохоронці дослідили записи з камер спостереження, їм вдалося встановити автомобіль. Зловмисником виявився водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter — 66-річний мешканець Одеської області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності