Львівські правоохоронці затримали одесита за втечу з місця смертельної ДТП

Фото з місця аварії у Вовчатині Стрийського району
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Зловмисника вдалося розшукати завдяки записам з камер спостереження

На Львівщині невідомий водій на смерть збив 68-річного пішохода та втік з місця аварії. Злочин зафіксували камери спостереження. Завдяки цьому запису правоохоронцям вдалося встановити особу водія та затримати його, повідомила пресслужба поліції Львівської області у понеділок, 25 березня.

ДТП скоїв 66-річний мешканець Одещини

За даними правоохоронців, аварія сталася 20 березня у селі Вовчатин, Стрийського району. Невідомий водій збив 68-річного місцевого мешканця та втік з місця аварії. Від отриманих травм потерпілий загинув. Тіло загиблого згодом виявив його сусід, який і викликав на місце ДТП поліцію.

Правоохоронці дослідили записи з камер спостереження, які знімали місцевість. Так їм вдалося встановити автомобіль, який збив пішохода та розшукати його власника. Зловмисником виявився водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter — 66-річний мешканець Одеської області.

За фактом аварії працівники поліції відкрили кримінальне провадження, наразі триває досудове розслідування. Автомобіль у чоловіка вилучили та доправили на штрафмайданчик. 66-річному водію з Одещини загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, ввечері в суботу, 23 березня, на вулиці Стрийській у Львові дрогобицький бізнесмен Микола Лагодич за кермом Range Rover вчинив ДТП та втік з місця аварії.

Також, 22 березня у Львові на вулиці Широкій водій Chevrolet Volt збив 87-річну жінку. Потерпілу госпіталізували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності