Скандальний дрогобицький бізнесмен Лагодич вчинив ДТП у Львові та втік

Микола Лагодич вчинив ДТП у Львові та втік

За словами потерпілого Микола Лагодич був п’яний за кермом і пропонував йому гроші

У вечір суботи, 23 березня, на вулиці Стрийській у Львові, дрогобицький бізнесмен Микола Лагодич за кермом Range Rover вчинив ДТП та втік з місця. Про це у неділю, 24 березня, повідомив Остап Романів, чиє авто пошкодив Лагодич, на своїй сторінці у Facebook. За словами потерпілої сторони на момент вчинення аварії Микола Лагодич був п’яний.

П’яний за кермом

Аварія сталася пізно ввечері суботи, Остап Романів за кермом Volkswagen їхав вулицею Стрийською попереду позашляховика Range Rover. Як стало відомо згодом, за кермом джипа був скандальний бізнесмен з Дрогобича — Микола Лагодич.

Коли Романів пропускав пішохода на переході, Лагодич не зорієнтувався і в’їхав у задній бампер. “Розбив бампер, фару, зімʼяв кришку багажника. Вийшов з машини з пачкою готівки і пропонував не викликати поліцію, а після моєї відмови втік з місця ДТП. Удар відбувся, коли я загальмував пропустити пішоходів на переході на Стрийській 258. За кермом Range Rover-а (ДНЗ СА0393ІР) був бізнесмен з Дрогобича Микола Лагодич”, — написав Остап Романів.

Posted by Ostap Romaniv on Sunday, March 24, 2024

За словами Романіва, поліція приїхала за п’ять хвилин після виклику, проте Лагодич на той час вже втік. Внаслідок аварії ніхто не постраждав. І як стверджує Остап Романів, у Лагодича були ознаки алкогольного сп’яніння. “У 2023 поліція затримала його за керування авто у нетверезому стані. Прав на керування транспортним засобом в Лагодича немає з 2015 року з тієї ж причини”,— написав постраждалий Остап Романів.

У патрульній поліції наразі цю ситуацію не коментують. Сам Микола Лагодич на повідомлення журналістів LVIV.MEDIA у соцмережах не відповідає, а телефонні виклики ігнорує.

Конфлікти, пов’язані з бізнесменом Миколою Лагодичем

Нагадаємо, Микола Лагодич — бізнесмен із Дрогобича із неоднозначною репутацією. У березні минуло року його вже затримували за кермом Range Rover у стані наркотичного сп’яніння, але він відмовився проходити перевірку на стан сп’яніння. Тоді на Лагодича склали одразу два протоколи: через керування авто у нетверезому стані та їзду без документів.

Крім того, у травні минулого року до поліції Дрогобича надійшло кілька скарг на агресивних алабаїв, які розгулювали по вулиці без нагляду, нападали на людей та загризли собаку. Як виявилося господарем агресивних собак був той самий Лагодич. Крім цього, Микола Лагодич був умовно засуджений за стрілянину з рушниці в центрі Дрогобича. Тоді Дрогобицький міськрайонний суд призначив йому один рік умовного терміну, звільнивши від тюремного ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності